Ngarep > Produk > Produk Olahraga Air > Kayaks Lan Surfboard > Hand Free Pedal Drive Kayak
Hand Free Pedal Drive Kayak
  • Hand Free Pedal Drive KayakHand Free Pedal Drive Kayak
  • Hand Free Pedal Drive KayakHand Free Pedal Drive Kayak
  • Hand Free Pedal Drive KayakHand Free Pedal Drive Kayak
  • Hand Free Pedal Drive KayakHand Free Pedal Drive Kayak
  • Hand Free Pedal Drive KayakHand Free Pedal Drive Kayak

Hand Free Pedal Drive Kayak

Model: JUP-K11

Hand Free Pedal Drive Kayak saiki dadi tren amarga popularitas olahraga banyu. JUSMMILE kayak fishing normal apik kanggo sawetara touring cahya, fishing, fitness utawa mung metu ing banyu lan tapa ing sepi.

Model:JUP-K11

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka produk

Yen sampeyan pengin kayak pedal drive lan sampeyan uga pengin kayak fishing normal, Hand Free Pedal Drive Kayak pilihan sampurna kanggo anglers, photographer lan videographers. Iku lincah lan cukup entheng supaya gampang dikontrol dening wong siji.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Model

Ukuran

Bobot Hull

Bahan Hull

Garansi

Kapasitas Maks

wusana

JUP-K11

365x83x32.7 cm

12’ x 32,7†x12,9â€

36 kg/

79 lb

HDPE

2 taun

200kg/

440 lbs

Perairan danau kali samudra


Fitur Produk lan Aplikasi

Hand Free Pedal Drive Kayak bisa diatur karo loro pamblokiran ireng, siji kanggo nginstal pedal drive lan siji liyane kothak panyimpenan, loro pamblokiran bisa ngalih.

Kayak pancing pedal digawe saka polyethylene kepadatan dhuwur (HDPE) sing digawe pukulan sing nggawe awet, dilindhungi UV, lan tahan benturan.

Sampeyan bisa nyelehake paddle ing paddle keeper, njagong ing kursi pigura aluminium nyaman kanggo seneng fishing.

Bobot net kayak iki yaiku 34kg, sistem pedal sikil 12ft yaiku 5.0kg, kursi pancing aluminium yaiku 2.0kg, kekandelan lambung kayak yaiku 3-5mm.


FITUR STANDAR

Pedal drive karo sirip fleksibel

Paddle rong potong

Papat ril stainless

Two Swivel Fishing Rod Holders kanggo ril

Enem flush dipasang fishing rod nduwèni

Sistem Rudder

Kunci drive pedal kanthi segel spasi

Telung lawang segel anti banyu

Area panyimpenan mburi karo bungee

Posisi pemasangan transduser kanggo golek iwak

Nggawa nangani

Loro taman dayung sisih

wadhah cangkir

Hatch ngarep oval kanthi tutup sing bisa dicopot

Multiple dihubungake lan tombol klebu

Cepet, Gamelan & gampang akselerasi pedal utawa deceleration


PERALATAN PILIHAN

1 x motor listrik

1 x kayak troli

1 x jaket urip

1 x Pemasangan piring

1 x rak atap


Detail Produk

Kabeh kayak kita wis lulus sertifikasi CE!!!

Saben kayak kudu dipriksa kaping pirang-pirang sadurunge rampung. Kayak cacat ora bisa diidini kanggo menehi pelanggan.


Aksesoris Hand Free Pedal Drive Kayak

Panyimpenan anti banyu

Ruang panyimpenan kedap banyu sing akeh lan area kargo gedhe saka kayak mancing normal. Nggawa persediaan sing cukup kanggo petualangan pirang-pirang dina. Sampeyan ora bakal nemokake dhewe ing kali.


A area kargo dibangun ing karo nyudo dasi-mudhun elastis, supaya sampeyan bisa aman ngeterake item luwih gedhe pengin bebarengan ing trip fishing kayak.


Sistem pedal sikil lan nduwèni rod fishing Swivel kanggo ril


Skenario aplikasi


Sudut pengiriman

Rincian Kemasan saka Hand Free Pedal Drive Kayak: Telung lapisan: tas gelembung siji lapisan, karton dawa siji meter ing ngisor, lan tas plastik siji lapisan.


Bebarengan karo kualitas premium, layanan paling apik kanggo ditawakake minangka tugas kanggo saben pelanggan.



Panas Tags: Hand Free Pedal Drive Kayak, China, Suppliers, Produsen, Pabrik, Grosir, Made in China, Customized, Tuku, Brands, Bulk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.