Ngarep > Produk > Produk Olahraga Air > Kayaks Lan Surfboard > Outdoor Pedal Fishing Kayak
Outdoor Pedal Fishing Kayak
  • Outdoor Pedal Fishing KayakOutdoor Pedal Fishing Kayak
  • Outdoor Pedal Fishing KayakOutdoor Pedal Fishing Kayak
  • Outdoor Pedal Fishing KayakOutdoor Pedal Fishing Kayak
  • Outdoor Pedal Fishing KayakOutdoor Pedal Fishing Kayak
  • Outdoor Pedal Fishing KayakOutdoor Pedal Fishing Kayak
  • Outdoor Pedal Fishing KayakOutdoor Pedal Fishing Kayak
  • Outdoor Pedal Fishing KayakOutdoor Pedal Fishing Kayak

Outdoor Pedal Fishing Kayak

Model: JUP-K9

Seri Outdoor Pedal Fishing Kayak pilihan sing paling apik kanggo pecandu fishing. Apa sampeyan lagi mancing ing tlaga ing wayah sore utawa sampeyan lagi mudhun ing petualangan pirang-pirang dina. Iku bakal dadi pilihan sing paling apik!

Model:JUP-K9

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka produk

Digawe kanggo fishing lan gampang kanggo paddle; Outdoor Pedal Fishing Kayak nawakake comfort, stabilitas lan kinerja apik tenan kabeh ing siji prau.

JUSMMILE Kayak kalebu nduwèni fishing rod, akeh panyimpenan, lan uga wadhah panyimpenan dipindhah sampurna kanggo kabeh lingkungan fishing lan iku banget kanggo lelungan cendhek.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Model

Ukuran

Bobot Hull

Bahan Hull

Kapasitas Maks

Garansi

wusana

JUP-K9

320x92x39cm/

10'5" x36.2†x15.4â€

45kg / 99lbs

HDPE

250kg/

551 lb

2 taun

Perairan danau kali samudra


Fitur Produk lan Aplikasi

A anyar Factory Supply 10.5ft Outdoor Pedal Fishing Kayak bisa ngatur sistem drive pedal utawa motor listrik 35LBS.

Kayak pancing pedal digawe saka polyethylene kepadatan dhuwur (HDPE) sing digawe pukulan sing nggawe awet, dilindhungi UV, lan tahan benturan.

Pegangan ergonomis kanggo transportasi gampang menyang lan saka dharat.

Pemegang rod luwes sing dipasang ngidini pengalaman mancing sing serbaguna kanggo kahanan banyu utawa cuaca.


FITUR STANDAR

Pedal drive karo sirip fleksibel

Paddle 2-bagian 230cm

Kursi mancing rangka aluminium

Four ril stainless lan H-Ril

Two nduwèni rod fishing sisih dipindhah

Two flush dipasang fishing rod nduwèni

Fishing kayak karo sistem rudder lengkap

Kunci drive pedal kanthi segel spasi

Telung lawang segel anti banyu

Area panyimpenan mburi karo bungee

Posisi pemasangan transduser kanggo golek iwak

Wadhah golek iwak

Nggawa gagang

Wadah ngombe sing bisa dicopot

Multiple dihubungake lan tombol klebu


PERALATAN PILIHAN

1 x motor listrik

1 x tank livewell

1 x jaket urip

1 x wadhah golek iwak

1 x kayak troli

1 x pemasangan piring

Puter fishing rod nduwèni kanggo ril


Detail Produk

Kabeh kayak kita wis lulus sertifikasi CE!!!

Saben kayak kudu dipriksa kaping pirang-pirang sadurunge rampung. Kayak cacat ora bisa diidini kanggo menehi pelanggan.


Aksesoris saka Pabrik Pasokan Outdoor Pedal Fishing Kayak

1.sistem pedal sikil


2. Area panyimpenan ngarep, tutup Hatch, Panyimpenan Waterproof karo bungee, Kursi Aluminium,


3. Wadah Minuman, Wadah Penemu Ikan, Posisi pemasangan Transduser, Gagang Side Carring, Alas Kaki, Tangki Livewell, Motor Trolling


Skenario aplikasi


Sudut pengiriman

Pasokan Pabrik 10.5ft Outdoor Pedal Fishing Kayak Rincian Kemasan: Telung lapisan: tas gelembung lapisan, karton dawa siji meter ing sisih ngisor, lan tas plastik siji lapisan.


Bebarengan karo kualitas premium, layanan paling apik kanggo ditawakake minangka tugas kanggo saben pelanggan.



Panas Tags: Outdoor Pedal Fishing Kayak, China, Suppliers, Produsen, Pabrik, Grosir, Made in China, Customized, Tuku, Brands, Bulk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.