Ngarep > Produk > Produk Olahraga Air > Kayak Backrest

Kayak Backrest Produsen

"JUSMMILE" punika China profesional macem-macem supplier produk ruangan kayata olahraga banyu (eg kayak Backrest), olahraga salju, olahraga gunung, camping aktivitas, etc. , nuduhake urip sinar matahari ruangan, lan aktif nyengkuyung gaya urip luang ruangan sing sehat. Nyedhiyakake kabeh jinis peralatan olahraga, fasilitas luang lan hiburan ruangan lan peralatan kanthi nggunakake bahan anyar, teknologi anyar lan proses anyar kanggo para penggemar olahraga lan kegiatan ruangan.

kayak Backrest ndadekke comfort unparalleled; Jog grooved luwih breathable; Desain mburi dhuwur cocog karo ergonomis. Desain anti-slip njaga kursi nalika metu ing banyu. Backrest empuk berkontur nyedhiyakake dhukungan sing luwih dipercaya, luwih cocog karo kurva awak, nggawa pengalaman banyu sing luwih apik.
View as  
 
Waterproof EVA Kayak Seat Back

Waterproof EVA Kayak Seat Back

Model: JB-001

Kursi kayak EVA anti banyu bakal teka karo tas kursi sing bisa dicopot supaya sampeyan bisa nyelehake barang-barang pribadi kanthi gampang.

Maca liyaneKirim Enquiry
Thickened EVA Kayak Backrest

Thickened EVA Kayak Backrest

Model: JB-002

Thickened EVA Kayak Backrest ndadekke comfort unparalleled; Jog grooved luwih breathable; Desain mburi dhuwur cocog karo ergonomis. Desain anti-slip njaga kursi nalika metu ing banyu. Backrest empuk berkontur nyedhiyakake dhukungan sing luwih dipercaya, luwih cocog karo kurva awak, nggawa pengalaman banyu sing luwih apik.

Maca liyaneKirim Enquiry
Prasaja Waterproof Oxford Kain Dipindhah Kayak Backrest

Prasaja Waterproof Oxford Kain Dipindhah Kayak Backrest

Model: JB-003

Backrest Kayak Kain Oxford Waterproof sing gampang dicopot bakal dilengkapi tas kursi sing bisa dicopot supaya sampeyan bisa nyelehake barang-barang pribadi kanthi gampang.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kursi Kayak Lipat Aluminium

Kursi Kayak Lipat Aluminium

Model: JKS-01

Sling Swivel Kayak Seat gampang dipasang ing kursi sing dicetak kanggo nyedhiyakake kenyamanan lan dhukungan tambahan nalika lungguh lan ngayuh papan nanging yen sampeyan pengin ngadeg lan dayung, Kursi Kayak Lipat Aluminium cepet dilipat.

Maca liyaneKirim Enquiry
Portable Folding Aluminium Fishing Kayak Kursi

Portable Folding Aluminium Fishing Kayak Kursi

Model: JKS-02

Kursi Kayak Pancing Aluminium Lipat Portabel iki kudu diduweni nalika mancing utawa ngayuh. Sandaran mburi digawe saka kain bolong tekstil sing berkualitas kanggo dhukungan lan bantal sing luwih apik kanggo nyegah tusukan lan robek. Sampeyan ora perlu kuwatir babagan mancing nganti pirang-pirang jam lan krasa kesel amarga lara punggung. Kain sing digunakake ing kursi digawe saka kain bolong tekstil lan digawe kanggo kenyamanan sampeyan.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Kayak Backrest kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Jusmmile Outdoor minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Kayak Backrest ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan khusus, sampeyan bisa teka kanthi grosir lan akeh. Kita duwe merek dhewe. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!