Ngarep > Produk > Produk Olahraga Air > Kayaks Lan Surfboard > Plastik Pedal Fishing Kayak
Plastik Pedal Fishing Kayak
  • Plastik Pedal Fishing KayakPlastik Pedal Fishing Kayak
  • Plastik Pedal Fishing KayakPlastik Pedal Fishing Kayak
  • Plastik Pedal Fishing KayakPlastik Pedal Fishing Kayak
  • Plastik Pedal Fishing KayakPlastik Pedal Fishing Kayak
  • Plastik Pedal Fishing KayakPlastik Pedal Fishing Kayak
  • Plastik Pedal Fishing KayakPlastik Pedal Fishing Kayak

Plastik Pedal Fishing Kayak

Model: JUP-K8

Plastic Pedal Fishing Kayak minangka program hiburan banyu anyar kanggo pulo, tlaga, taman lan papan wisata liyane, nambah luang lan nyenengake. Pedal hands-free drive pilihan sampurna kanggo anglers, fotografer lan videographers ngidini paddlers saka sembarang tingkat skill kanggo seneng sensai sing teka saka kang diubengi dening banyu lan alam. Bisa disimpen ing omah utawa ing papan umum kanggo bantuan banjir.

Model:JUP-K8

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka produk

Digawe kanggo fishing lan gampang kanggo paddle, Plastic Pedal Fishing Kayak nawakake comfort, stabilitas lan kinerja apik tenan kabeh ing siji prau.

JUSMMILE Kayak kalebu fishing rod nduwèni, kathah panyimpenan, lan uga wadhah panyimpenan dipindhah.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Model

Ukuran

Bobot Hull

Bahan Hull

Kapasitas Maks

Garansi

wusana

JUP-K8

365x85x38cm/

12’x 33,5†x15â€

40 kg/

88 lb

HDPE

250kg/

551 lb

2 taun

Perairan danau kali samudra


Fitur Produk lan Aplikasi

Kayak Fishing Pedal Plastik 12ft digawe saka polyethylene densitas dhuwur (HDPE) sing digawe pukulan sing nggawe awet, dilindhungi UV, lan tahan impact.

9lbs Pedal drive ngidini cepet nanging Gamelan-lan-gampang akselerasi pedal lan mandheg; apa lelungan dawa ing antarane panggonan fishing utawa kanggo nuanced kayak posisi nalika sneaking munggah ing gedhe-gedhe.

Wilayah panyimpenan ngarep gedhe kanthi bisa nyimpen tutup sing bisa dicopot kabeh sing dibutuhake sajrone prahu: panganan, banyu, ponsel, kamera lsp.

Jembaré 85cm bisa nyedhiyakake stabilitas sing bisa dipercaya kanthi paddle 230cm rong bagean.


FITUR STANDAR

Pedal drive karo sirip fleksibel

Kunci drive pedal kanthi segel spasi

Deluxe aluminium kursi fishing

Enem ril stainless lan H-Rails

Two nduwèni pancing horisontal

Two flush dipasang fishing rod nduwèni

Wadhah golek iwak

tikar

Posisi pemasangan transduser kanggo golek iwak

Kayak fishing pedal karo sistem rudder lengkap

Loro lawang segel anti banyu

Area panyimpenan mburi karo bungee

Mid-boat nggawa nangani

Wadhah cangkir sing bisa dicopot

Multiple dihubungake lan tombol klebu



PERALATAN PILIHAN

1 x motor listrik

1 x tank livewell

1 x kayak troli

1 x jaket urip

1 x Pemasangan piring

1 utawa 2 Swivel fishing rod nduwèni kanggo ril


Detail Produk

Kabeh kayak kita wis lulus sertifikasi CE!!!

Saben kayak kudu dipriksa kaping pirang-pirang sadurunge rampung. Kayak cacat ora bisa diidini kanggo menehi pelanggan.


Rincian Plastik Pedal Fishing Kayak

Kayak K8 stabil banget kanggo ngadeg, nggawa siji utawa loro utawa telu wong.


Aksesoris Plastik Pedal Fishing Kayak

1.sistem pedal sikil

Pedal Drive 1.0: 5kg / 11lbs

Pedal Drive 2.0: 4kg / 9lbs


2. Livewell Tank

Ukuran: 50x45x35cm, Bobot: 6.2kg


3.Mounting plate lan Swivel fishing rod nduwèni kanggo ril


4. Horizontal Holder, Cup holder lan Fish Finder Holder


5. Motor trolling, tutup Hatch


Skenario aplikasi


Sudut pengiriman

Rincian Kemasan: Telung lapisan: tas gelembung siji lapisan, karton dawa siji meter ing sisih ngisor, lan tas plastik siji lapisan


Bebarengan karo kualitas premium, layanan paling apik kanggo ditawakake minangka tugas kanggo saben pelanggan.




Panas Tags: Plastik Pedal Fishing Kayak, China, Suppliers, Produsen, Pabrik, Grosir, Made in China, Customized, Tuku, Brands, Bulk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.