Ngarep > Produk > Produk Olahraga Air > Aksesoris Kayak

Aksesoris Kayak Produsen

Pabrik kita spesialisasi ing manufaktur Aksesoris Kayak. Kita wis suwe nggatekake lan nindakake olahraga ruangan lan nggawe merek dhewe.
View as  
 
Kayak D Buckle

Kayak D Buckle

Model: JAC-DB01

Kayak D Buckle bisa digunakake karo sabuk paddle kanggo nyekel paddles, cagak, net lan item liyane sing kudu didandani ing Papan.Alus lan kompak, entheng gampang kanggo nyimpen lan nindakake, gedhe nggunakake.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tali Dayung Kayak

Tali Dayung Kayak

Model: JAC-RP01

Sejatine tali surfing nyambungake surfer lan papan selancar. Yen paselancar tiba saka ombak, padha bisa njaluk Papan bali liwat leashes lan ora perlu kanggo nglangi bali menyang shore.This Kayak Paddle Rope kanggo gampang kanggo dasi munggah paddle ing kayak utawa kano nalika kayaking.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jaket keslamatan

Jaket keslamatan

Model: JAC-JKT01

Jaket urip sing cerah dirancang kanthi apik lan jelas ing banyu, para pencari sing trep nemokake panelpon kanthi lampu sorot, nggunakake bahan berkualitas tinggi, bisa tahan banyu kanthi efektif, bisa nambah jaket pelampung ing banyu, sing beda karo materi jaket urip biasa.

Maca liyaneKirim Enquiry
Helm Kayak Kab

Helm Kayak Kab

Model: JAC-HMT01

JAC-HMT01 Kayak helem keropos luwes ventilasi sysyem kanggo akselerasi discharge saka gas panas ing-jamur sistem, cahya lan hotspot.

Maca liyaneKirim Enquiry
Nglangi Pelampung

Nglangi Pelampung

Model: JSBY-01

China Swim Buoy Produsen

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Aksesoris Kayak kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Jusmmile Outdoor minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Aksesoris Kayak ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan khusus, sampeyan bisa teka kanthi grosir lan akeh. Kita duwe merek dhewe. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!