Ngarep > Produk > Produk Olahraga Air > Rak Atap Busa

Rak Atap Busa Produsen

"JUSMMILE" punika profesional China macem-macem produk ruangan supplier kayata kanggo olahraga banyu (eg Foam Roof Rack), olahraga salju, olahraga gunung, camping, etc. merek, nuduhake urip sinar srengenge ruangan, lan aktif nganjurake gaya urip luang ruangan sing sehat. Nyedhiyakake kabeh jinis peralatan olahraga, fasilitas luang lan hiburan ruangan lan peralatan kanthi nggunakake bahan anyar, teknologi anyar lan proses anyar kanggo para penggemar olahraga lan kegiatan ruangan. Nyedhiyani solusi rak kendaraan, lan solusi transportasi peralatan olahraga.

Upholsteri busa gendheng ireng sing bisa dicopot sampurna kanggo ngeterake kayak, papan selancar lan kargo abot liyane ing ndhuwur mobil nalika lelungan, mancing, surfing lsp.
View as  
 
Upholsteri Busa Payon Ireng sing bisa dicopot

Upholsteri Busa Payon Ireng sing bisa dicopot

Model: JRF-01

Upholstery busa atap ireng sing bisa dicopot nganggo papan layangan, papan selancar, kayak, kano, papan paddle lan peralatan liyane nalika nglindhungi mobil utawa truk lan peralatan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tali Papan Selancar Padding Umpluk

Tali Papan Selancar Padding Umpluk

Model: JRF-02

Pigura gendheng alus iku ukuran universal, cocok kanggo meh model utama ing pasar. Sugeng rawuh kanggo tuku Strap Surfboard Roof Foam Padding saka kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Dipindhah EVA Foam Roof Rack

Dipindhah EVA Foam Roof Rack

Model: JRF-03

Rak atap busa EVA sing bisa dicopot digawe saka bahan alus 600D, goresan utawa scuffing kendaraan bisa dihindari, Bobot entheng, anti-geter & alus, nampung macem-macem kabutuhan lan kahanan.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Rak Atap Busa kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Jusmmile Outdoor minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Rak Atap Busa ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan khusus, sampeyan bisa teka kanthi grosir lan akeh. Kita duwe merek dhewe. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!