Ngarep > Produk > Produk Olahraga Air > Tali Lan Tali

Tali Lan Tali Produsen

"JUSMMILE" minangka profesional China macem-macem supplier produk ruangan kayata olahraga banyu (eg Rope lan Strap), olahraga salju, olahraga gunung, aktivitas camping, lan liya-liyane. merek, nuduhake urip sinar srengenge ruangan, lan aktif nganjurake gaya urip luang ruangan sing sehat. Nyedhiyakake kabeh jinis peralatan olahraga, fasilitas luang lan hiburan ruangan lan peralatan kanthi nggunakake bahan anyar, teknologi anyar lan proses anyar kanggo para penggemar olahraga lan kegiatan ruangan.

Tali sintetis luwih gampang ditangani tinimbang tali sing digawe saka serat alam. Iku bukti rot lan ora kena pengaruh banyu, lenga, bensin lan akeh bahan kimia. Panggunaan populer kanggo camping, ngluwari, gelang, parasut, gantung sandhangan, anchoring tarub lan ing.
View as  
 
Tali Polypropylene Soft Wear-Resistant Marine

Tali Polypropylene Soft Wear-Resistant Marine

Model: JRP-01

Tali Polypropylene Soft Wear-Resistant Marine bobot entheng. Ekonomis, kuwat lan digunakake sacara ekstensif kanggo umume syarat tali. Tali sintetik iki luwih gampang ditangani tinimbang tali sing digawe saka serat asli. Iki minangka bukti rot lan ora kena pengaruh banyu, lenga, bensin lan umume bahan kimia. Iki minangka tali sing paling entheng.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tali Kepang Warna-warni Tahan Werna Laut

Tali Kepang Warna-warni Tahan Werna Laut

Model: JRP-02

Tali Jalinan Warna-warni Tahan Wear Laut dirancang khusus kanggo nyukupi kabutuhan personel akses tali. Tali nilon 100% iki tekan titik manis kanggo daya tahan, elongasi lan kemampuan naleni simpul: ciri penting kanggo kerja ing dhuwur. Seri tali minangka salah sawijining alat sing paling populer, teknisi akses tali profesional, menara lan buruh industri, olahraga banyu, pendaki.

Maca liyaneKirim Enquiry
Water Floating Lifesaving Reflective Safety Rope

Water Floating Lifesaving Reflective Safety Rope

Model: JRP-03

Water Floating Lifesaving Reflective Safety Rope nduweni akeh kegunaan ing saben dinane. Ora mung bisa digunakake kanggo nylametake, nanging uga sabuk, sling, bungkus gagang, gantungan kunci, lanyard, operator botol, kalung lan kerah pet, lsp.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tali Safety Nilon sing Dienkripsi Ireng Ireng

Tali Safety Nilon sing Dienkripsi Ireng Ireng

Model: JSP-01

Dirancang, ditenun, lan diprodhuksi saka awal dening kita, JUSMMILE webbing nggunakake salah siji saka serat paling kuat ing donya (UHMWPE) kanggo ngasilaken Marine Black Thicken Encrypted Nylon Safety Strap sing super entheng, kuwat gila, lan luwih tahan abrasion tinimbang anyaman nilon lan poliester umum. .Gandeng karo tenunan Ultra nyenyet lan tenunan dicelup solusi, sampeyan entuk daya tahan maksimum lan werna ireng jet sing ora bakal mateni utawa luntur kanthi cepet kanthi cahya UV.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Tali Lan Tali kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Jusmmile Outdoor minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Tali Lan Tali ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan khusus, sampeyan bisa teka kanthi grosir lan akeh. Kita duwe merek dhewe. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!