Ngarep > Produk > Produk Olahraga Air > Rak gendheng pindho

Rak gendheng pindho Produsen

"JUSMMILE" minangka profesional China macem-macem supplier produk ruangan kayata kanggo olahraga banyu (eg Double Roof Rack), olahraga salju, olahraga gunung, aktivitas camping, etc. merek, nuduhake urip sinar srengenge ruangan, lan aktif nganjurake gaya urip luang ruangan sing sehat. Nyedhiyakake kabeh jinis peralatan olahraga, fasilitas luang lan hiburan ruangan lan peralatan kanthi nggunakake bahan anyar, teknologi anyar lan proses anyar kanggo para penggemar olahraga lan kegiatan ruangan. Nyedhiyani solusi rak kendaraan, lan solusi transportasi peralatan olahraga.

The Double Roof Racks fitur release cepet kanggo mesthekake instalasi cepet lan aman. Gunakake basa lan kurung tahan karat kanggo nambah umur produk. Kanthi bantalan busa alus, kayak luwih dilindhungi saka goresan.

Kajaba iku, nggunakake Double Roof Rack kanggo nggedhekake papan gendheng kendaraan. “JUSMMILE†Rak gendheng pindho pas gampang ing kabeh jinis gendheng kendaraan lan teka karo kabeh bagean sing perlu. Kustomisasi OEM bisa digawe miturut gambar utawa conto sing diwenehake dening pelanggan.
View as  
 
Aluminium Alloy Two-Way Kayak Roof Rack

Aluminium Alloy Two-Way Kayak Roof Rack

Model: JRD-01

Watersport Racks minangka cara paling gampang lan paling aman kanggo nggawa Kayak utawa Canoe ing kendaraan sampeyan. Ana macem-macem gaya lan cara kanggo nggawa kapal sampeyan. Njupuk dipikir ing pilihan saka Aluminium Alloy Two-Way Kayak Roof Rack ngisor kanggo nemokake operator sampurna kanggo sampeyan lan mobil.

Maca liyaneKirim Enquiry
Aluminium Double Folding Kayak Roof Rack

Aluminium Double Folding Kayak Roof Rack

Model: JRD-02

Watersport Racks minangka cara paling gampang lan paling aman kanggo nggawa Kayak utawa Canoe ing kendaraan sampeyan. Ana macem-macem gaya lan cara kanggo nggawa kapal sampeyan. Deleng pilihan saka Aluminium Double Folding Kayak Roof Rack ing ngisor iki kanggo nemokake operator sing cocog kanggo sampeyan lan mobil sampeyan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Roof Canoe Roof Rack

Roof Canoe Roof Rack

Model: JRD-03

Watersport Racks minangka cara paling gampang lan paling aman kanggo nggawa Kayak utawa Canoe ing kendaraan sampeyan. Ana macem-macem gaya lan cara kanggo nggawa kapal sampeyan. Deleng pilihan saka Roof Canoe Rack ing ngisor iki kanggo nemokake operator sing cocog kanggo sampeyan lan mobil sampeyan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Roof Roof Rack Kanggo J-Kayak

Roof Roof Rack Kanggo J-Kayak

Model: JRD-04

Amarga desain multi-posisi, Roof Roof Rack Kanggo J-Kayak bisa nggawa nganti loro kayaks utawa stand-up paddle Boards, uga bantalan kegedhen lan tutup kain akrilik, kang bisa diowahi saka kurung J-shaped kanggo konfigurasi beda kanggo nggedhekake papan gendheng. Native paddle stand punika standar lan bisa mbantu sampurna posisi paddle nalika ngangkut kayak.

Maca liyaneKirim Enquiry
Roof Roof Rack Kayak Tetep

Roof Roof Rack Kayak Tetep

Model: JRD-05

Watersport Racks minangka cara paling gampang lan paling aman kanggo nggawa Kayak utawa Canoe ing kendaraan sampeyan. Operator kayak paling apik kanggo nggawa kayak, kano, papan paddle, ski lan peralatan ruangan liyane sing luwih gampang lan aman. Njupuk dipikir ing pilihan saka Two-Way Kayak Fixed Roof Rack ngisor kanggo nemokake operator sampurna kanggo sampeyan lan mobil.

Maca liyaneKirim Enquiry
Nyilem Rafting Outdoor Beach Water Ski Aksesoris Roof Roof Rack

Nyilem Rafting Outdoor Beach Water Ski Aksesoris Roof Roof Rack

Model: JRD-06

Kayak Carrier Diving Rafting Outdoor Beach Water Ski Accessories Two-Way Roof Rack dirancang dipasang ing meh kabeh crossbars lan mbukak bar ing pasar. Operator ngamanake kayak ing sisih, 2 prau bebarengan, ngonsumsi papan sing paling sithik ing bar muatan. Ngirit papan sampeyan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Aluminium Double Tetep Canoe Roof Rack

Aluminium Double Tetep Canoe Roof Rack

Model: JRD-07

Watersport Racks minangka cara paling gampang lan paling aman kanggo nggawa Kayak utawa Canoe ing kendaraan sampeyan. Ana macem-macem gaya lan cara kanggo nggawa kapal sampeyan. Deleng pilihan saka Aluminium Double Fixed Canoe Roof Rack ing ngisor iki kanggo nemokake operator sing cocog kanggo sampeyan lan mobil sampeyan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Roof Roof Rack Lipat

Roof Roof Rack Lipat

Model: JRD-08

Two-Way Folding Roof Rack, desain aluminium karo bantalan luwes kanggo mbeta kekuatan lan pangayoman kayak Wide tutuk J bar nawakake gampang loading lan unloading cepet ing / mati hardware njamin instalasi cepet lan aman. Operator gaya J ukuran optimal ninggalake ruang gendheng.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita Rak gendheng pindho kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Jusmmile Outdoor minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Rak gendheng pindho ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan khusus, sampeyan bisa teka kanthi grosir lan akeh. Kita duwe merek dhewe. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!