Ngarep > Produk > Produk Olahraga Air > Kayaks Lan Surfboard > Newest 2 + 1 Recreational Fishing Kayak
Newest 2 + 1 Recreational Fishing Kayak
  • Newest 2 + 1 Recreational Fishing KayakNewest 2 + 1 Recreational Fishing Kayak

Newest 2 + 1 Recreational Fishing Kayak

Model: JU-22

Newest 2 + 1 Recreational Fishing Kayak punika program hiburan banyu anyar kanggo pulo, tlaga, taman lan wisata liyane, nambah luang lan nyenengake. Pedal hands-free drive pilihan sampurna kanggo anglers, fotografer lan videographers ngidini paddlers saka sembarang tingkat skill kanggo seneng sensai sing teka saka kang diubengi dening banyu lan alam.

Model:JU-22

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka produk

Digawe kanggo fishing lan gampang kanggo paddle, Newest 2 + 1 Recreational Fishing Kayak nawakake comfort, stabilitas lan kinerja apik tenan kabeh ing siji prau.

JUSMMILE Kayak ndadekke sampeyan lan kulawarga koyo paling apik ing banyu.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Model

Ukuran

Bobot Hull

Bahan Hull

Kapasitas Maks

Garansi

wusana

JU-22

375x88.7x42.7cm/

12’ 4" x 35†x 16.8â€

39 kg/

86 lb

HDPE

300kg/

661 lbs

2 taun

Perairan danau kali samudra


Fitur Produk lan Aplikasi

Kayak Fishing Rekreasi 2 + 1 paling anyar digawe saka poliethelin densitas dhuwur (HDPE) sing digawe pukulan sing nggawe awet, dilindhungi UV, lan tahan benturan.

Lambung sing entheng nanging kuwat menehi daya tahan sing luar biasa lan kekuwatan menehi stabilitas lan pelacakan sing unggul

Area panyimpenan ngarep lan mburi kanthi bungee bisa nyimpen kabeh sing dibutuhake sajrone prahu: panganan, banyu, ponsel, kamera lsp.

Ukuran kayak ngidini sampeyan gampang mbukak ing ndhuwur gendheng mobil kanggo lelungan menyang titik banyu.


FITUR STANDAR

2 x Two-piece paddle

2 x Aluminium kursi fishing

6 x flush dipasang fishing rod nduwèni

3 x Swivel fishing rod wadhah karo support basa

4 x rel stainless bisa nginstal wadhah pancing

2 x lawang karo tutup anti banyu

1 x Area panyimpenan ngarep lan mburi kanthi bungee

4 x Nganggo Ngalahake

2 x Taman dayung sisih

10 x Scupper plug

1 x Drain plug


PERALATAN PILIHAN

Wadhah pancing putar

Plat pemasangan kanggo ril

Jaket keslamatan

Kayak troli

rak gendheng

Detail Produk

Kabeh kayak kita wis lulus sertifikasi CE!!!

Saben kayak kudu dipriksa kaping pirang-pirang sadurunge rampung. Kayak cacat ora bisa diidini kanggo menehi pelanggan.


Aksesoris saka Newest 2 + 1 Recreational Fishing Kayak

1.Hatch karo tutup anti banyu


2.Swivel fishing rod wadhah karo support basa


Skenario aplikasi


Sudut pengiriman:

Rincian Kemasan: Telung lapisan: tas gelembung siji lapisan, karton dawa siji meter ing sisih ngisor, lan tas plastik siji lapisan


Bebarengan karo kualitas premium, layanan paling apik kanggo ditawakake minangka tugas kanggo saben pelanggan.


Panas Tags: Newest 2 + 1 Recreational Fishing Kayak, China, Suppliers, Produsen, Pabrik, Grosir, Made in China, Customized, Tuku, Brands, Bulk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.