Seri Tarub Produsen

"JUSMMILE" punika profesional China macem-macem produk ruangan supplier kayata kanggo aktivitas camping (eg seri Tenda, Camping Tent), olahraga banyu, olahraga salju, olahraga gunung, etc. "JUSMMILE" wis dawa wis ngangap lan praktek olahraga ruangan, dibangun merek dhewe, nuduhake urip sunshine ruangan, lan aktif nganjurake gaya urip luang ruangan sehat. Nyedhiyakake kabeh jinis peralatan olahraga, fasilitas luang lan hiburan ruangan lan peralatan kanthi nggunakake bahan anyar, teknologi anyar lan proses anyar kanggo para penggemar olahraga lan kegiatan ruangan.

Tenda minangka piranti sing paling penting kanggo kemah ing njaba ruangan. A tarub, kaya ngarep ruangan, tarub cocok ora mung bisa tameng angin lan udan, lan nyedhiyani lingkungan urip aman kanggo camping ruangan, nanging uga nyedhiyani pengalaman kepileh tambahan kanggo camping ruangan amarga saka sawijining ciri.

Seri Tenda "JUSMMILE" nduweni kualitas sing stabil, lan produk kasebut diekspor menyang Amerika Utara, Eropa Kulon, Asia Tenggara, Timur Tengah lan pasar global liyane. Kustomisasi OEM uga bisa digawe miturut gambar utawa conto sing diwenehake dening pelanggan.
View as  
 
Tenda Portabel Lipat Otomatis

Tenda Portabel Lipat Otomatis

Model: JTN-020

Yen sampeyan metu kanggo dolanan utawa nginep ing wayah wengi, tarub pancen penting banget, utamane yen sampeyan ngajak bocah-bocah dolanan. Déwan tarub portabel lipat otomatis gampang lan trep. A tarub, kaya ngarep ruangan, tarub cocok ora mung bisa tameng angin lan udan, lan nyedhiyani lingkungan urip aman kanggo camping ruangan, nanging uga nyedhiyani pengalaman kepileh tambahan kanggo camping ruangan amarga saka sawijining ciri.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tenda Outdoor Profesional

Tenda Outdoor Profesional

Model: JTN-019

Kémah minangka piranti sing paling penting kanggo kemah ing njaba ruangan. A tarub, kaya ngarep ruangan, tarub cocok ora mung bisa tameng angin lan udan, lan nyedhiyani lingkungan urip aman kanggo camping ruangan, nanging uga nyedhiyani pengalaman kepileh tambahan kanggo camping ruangan amarga saka sawijining ciri. Gawe petualangan hiking, camping, lan backpacking sing ora bisa dilalekake kanthi milih tenda ruangan JUSMILE Professional.

Maca liyaneKirim Enquiry
Siji Sisih Dilapisi Silicon Tenda

Siji Sisih Dilapisi Silicon Tenda

Model: JTN-018

Kémah silikon sing dilapisi siji sisih kaya omah ruangan, tarub sing cocog ora mung bisa nglindhungi angin lan udan, lan nyedhiyakake lingkungan urip sing aman kanggo kemah ruangan, nanging uga menehi pengalaman sing apik banget kanggo kemah ruangan amarga karakteristike. Apa sampeyan ngrancang liburan musim panas sing dawa, petualangan akhir minggu, utawa liburan sing ora bisa dilalekake, Jusmmile duwe tenda kanggo sampeyan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tenda Bukak Otomatis

Tenda Bukak Otomatis

Model: JTN-016

Kanggo kemah ing njaba ruangan, tenda minangka alat sing penting. Tenda PEMBUKAAN OTOMATIS, kaya omah ruangan, tarub sing cocog ora mung bisa nglindhungi angin lan udan, lan nyedhiyakake lingkungan urip sing aman kanggo kemah ruangan, nanging uga menehi pengalaman tambahan sing apik kanggo kemah ruangan amarga karakteristike. Gawe petualangan hiking, camping, lan backpacking sing ora bisa dilalekake kanthi milih tenda JUSMMILE.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tenda Kanopi Menara Hitam

Tenda Kanopi Menara Hitam

Model: JTN-021

Tenda minangka piranti sing paling penting kanggo kemah ing njaba ruangan. A tarub kanopi menara, kaya ngarep ruangan, tarub cocok ora mung bisa tameng angin lan udan, lan nyedhiyani lingkungan urip aman kanggo camping ruangan, nanging uga menehi pengalaman kepileh tambahan kanggo camping ruangan amarga saka sawijining ciri.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tenda Mobil SUV Kab

Tenda Mobil SUV Kab

Model: JTN-017

Desain Unik Tenda mobil SUV: Bagean mobil bisa digunakake minangka papan panyimpenan kanggo tarub; sampeyan bisa njupuk sandhangan lan panganan utawa sijine maneh langsung nanging ora perlu metu saka tarub .Kanthi flysheet lan utama bebarengan, sampeyan bisa nggunakake tarub iki minangka lemah camping tarub ing njobo. Amarga saka njero lan lawang awnings dipindhah sing ngijini sampeyan nggunakake flysheet piyambak minangka 15,5- dening 9,5-mlaku canopy ing Sunshine.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tenda Perjalanan Keluarga (Tenda Sisi Sekawan)

Tenda Perjalanan Keluarga (Tenda Sisi Sekawan)

papan gedhe, struktur stabil, kinerja ventilasi apik, aplikasi sudhut, Camping ruangan, bisa nindakake kamar printah! Yen ora digunakake, gulung munggah lan kumpulake ing tas tangan sing dipasang karo kemah lelungan, bisa digawa, bisa digawa, trep banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Portable Camping Kémah

Portable Camping Kémah

Model: JTN-014

Tenda minangka piranti sing paling penting kanggo kemah ing njaba ruangan. A tarub, kaya ngarep ruangan, tarub cocok ora mung bisa tameng angin lan udan, lan nyedhiyani lingkungan urip aman kanggo camping ruangan, nanging uga nyedhiyani pengalaman kepileh tambahan kanggo camping ruangan amarga saka sawijining ciri.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita Seri Tarub kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Jusmmile Outdoor minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Seri Tarub ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan khusus, sampeyan bisa teka kanthi grosir lan akeh. Kita duwe merek dhewe. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!