Ngarep > Produk > Produk Kegiatan Camping

Produk Kegiatan Camping Produsen

Minangka salah siji saka profesional China Camping Activities Products produsen lan China Camping Activities Products pabrik, kita kuwat kuwat lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.
View as  
 
Camping Insulated Bag

Camping Insulated Bag

Model: JPB-004

Apa camping, hiking, piknik, utawa pesta BBQ, Camping Insulated Bag gampang ngemas akeh panganan, woh-wohan, bir, daging, utawa malah panganan laut bebarengan. Iku cukup gedhe kanggo nggawa kabeh kabutuhan piknik kanggo kabeh kulawarga! Kejabi digunakake minangka tas anti bocor terisolasi alus banget, uga minangka piranti entheng sing sampurna kanggo kabeh kegiatan ruangan. Iku Cocog kanggo loro lanang lan wadon.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tas Travel Tahan Air

Tas Travel Tahan Air

Model: JPB-009

Tas Travel Tahan banyu sing dirancang kanthi gagang sing kuat kanggo nggawa kabeh sing dibutuhake kanthi gampang. Ritsleting sing alus nggampangake mbukak lan nutup tas kanggo entuk pangisi daya, kabel utawa aksesoris elektronik liyane ing wektu sing cendhak. Yen sampeyan kesel ngobrak-abrik omah kanggo gadget cilik, organizer teknologi iki bisa mbantu sampeyan. Uga bakal dadi hadiah ide kanggo Dina Rama, Natal, Taun Anyar, Dina Valentine kanggo bapak, ibu, pacar, pacar, kulawarga, kanca lan wong sing sampeyan tresnani.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tas nedha awan terisolasi

Tas nedha awan terisolasi

Model: JPB-008

Tas Makan Siang Terisolasi Bukti Bocor Terisolasi: Tas ransel sing adhem terisolasi bisa digunakake kanthi efektif kanggo njaga isi cairan ing suhu sing cocog tanpa kuwatir bocor. Lapisan keras anti bocor sing digabungake karo lapisan PU ritsleting anti banyu SBS tegese sampeyan kanthi yakin bisa ngisi cooler tas ransel anti banyu kanthi es, kaleng bir, lan kaleng soda lan digawa menyang ngendi wae, tanpa kekacauan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Thermal Insulation Backpack

Thermal Insulation Backpack

Model: JPB-006

Ransel Insulasi Termal dirancang kanthi busa penebalan insulasi jero lan liner peva anti bocor kanggo anti bocor, daya tahan lan tahan banyu, tanpa kuwatir masalah bocor.

Maca liyaneKirim Enquiry
Collapsible Soft Sisi Cooler Bag

Collapsible Soft Sisi Cooler Bag

Model: JPB-005

Collapsible Soft Sided Cooler Bag digawe saka kain oxford tahan banyu 600D kanggo kekiatan lan anti banyu lan gampang ngresiki. Ngalahake linen sing kuwat lan nilon tugas abot disambungake kanthi jahitan sing kandhel sing nggawe tas kasebut awet banget, bangga nggawa nedha awan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tas Botol Banyu ruangan

Tas Botol Banyu ruangan

Model: JPB-003

Tas Botol Banyu ruangan bakal dadi penolong sing apik kanggo botol nalika metu. Botol iki gampang portabel lan dadi kabutuhan kanggo sampeyan metu hiking, mlaku-mlaku, camping, mendaki gunung, pantai, lelungan, ekspedisi, mancing, mburu, lan liya-liyane. Sampeyan bisa nggawa kanthi tangan, utawa digantung ing sabuk, tas ransel, sepeda, mobil, lan liya-liyane. Njupuk botol lan pindhah menyang ngendi wae. Muga-muga tansah bisa digayuh.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tas nedha awan terisolasi

Tas nedha awan terisolasi

Model: JPB-002

Tas Nedha awan terisolasi digawe saka lapisan film aluminium sing bisa njaga panganan lan omben-omben sing adhem utawa anget. Sampeyan bisa nggawa menyang piknik ing akhir minggu, njupuk nedha awan lan cemilan menyang kantor, utawa njupuk bir adhem menyang pesisir. Ibu uga bisa digunakake minangka tas ibu kanggo nyimpen susu lan obat-obatan. Cocog kanggo nggawa nedha awan menyang kantor, sekolah, piknik, perjalanan mobil, lelungan, taman, kayak, lan njobo.

Maca liyaneKirim Enquiry
Travel Hanging Hook Bag

Travel Hanging Hook Bag

Model: JPB-001

Yen sampeyan metu, sampeyan bakal nggawa akeh barang sing bisa digunakake minangka tas travel, tas kosmetik, tas kesehatan, tas ransel, utawa tas gym lan minangka pilihan sing cocog kanggo dilebokake ing koper ing bisnis apa wae. utawa trip kulawarga, kegiatan ruangan, camping, utawa vacation.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita Produk Kegiatan Camping kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Jusmmile Outdoor minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Produk Kegiatan Camping ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan khusus, sampeyan bisa teka kanthi grosir lan akeh. Kita duwe merek dhewe. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!