Ngarep > Produk > Produk Olahraga Air > Reel Pancing

Reel Pancing Produsen

"JUSMMILE" minangka profesional China macem-macem supplier produk ruangan kayata olahraga banyu (Reel Fishing, Kayak), olahraga salju, olahraga gunung, aktivitas camping, lan sapiturute. , nuduhake urip sinar matahari ruangan, lan aktif nyengkuyung gaya urip luang ruangan sing sehat. Nyedhiyakake kabeh jinis peralatan olahraga, fasilitas luang lan hiburan ruangan lan peralatan kanthi nggunakake bahan anyar, teknologi anyar lan proses anyar kanggo para penggemar olahraga lan kegiatan ruangan.

Reel Fishing iku salah siji saka peralatan fishing perlu kanggo mbuwang (laut) rod fishing. Iki minangka drive take-up sing biasane kasusun saka 11 komponen utama kayata rocker, rocker arm, backstop button, body utama, caster, wire wheel, wire wheel, throwing nut, hook clip, wire shell, and relief device. Fishing reel punika fishing tackle tetep ing ngarepe nangani uncalan, lan fishing utama sing dadi rig mbuwang.

Reels fishing duwe 4 kaluwihan utama:
1. Daya mancing gedhe, jarak mbuwang dawa, lan kacepetan mbuwang cepet. Gampang digunakake, ora gampang kekacoan lan kusut. Gampang goyang, cast ora goyang, gampang, lan tali pancing disusun kanthi rapi.

2. Wis sawetara saka sudhut nggunakake. Reel fishing ora mung digunakake ing uncalan fishing, iku bisa dicocogake karo sembarang rod mbuwang, lan bisa diatur karo akeh rigs fishing beda. Uga bisa diatur karo rod tangan, utamané nalika Fishing kanggo iwak amba karo tangan Ing wektu, akeh nelayan seneng masang reel fishing kanggo rod tangan kanggo nambah kapasitas mbukak saka baris pancing, supaya breakage saka baris pancing lan ngurangi jumlah iwak mlaku, supaya minangka kanggo entuk tujuan liyane keno.

3. Adaptasi kanggo sawetara sudhut. Munculé reel fishing digawe rod mbuwang nglirwaaken watesan saka fishing rod tangan, kang mung bisa fished cedhak, nanging ora adoh. Fungsi reel fishing ngluwihi dawa rod pancing lan bisa digunakake kanggo macem-macem lumahing banyu saka ukuran beda. Amarga ana reel fishing, rig mbuwang luwih fleksibel, nyisihaken saka pancing tangan-rod, lan nggunakake cara kombinasi garis mati, kang ends shackles nelayan ora ninggalake rod.

4. Peran saka reel saka baris fishing ora mung dibayangke ing kinerja sakabèhé, nanging uga ing saben fungsi tartamtu. Contone, piranti release pasukan saka reel fishing bisa dikontrol dening nelayan kanggo njupuk kapasitas prewangan maksimum pancing lan cepet nggunakake kekuatan fisik saka iwak ing pancing, ngurangi konsumsi energi fisik saka nelayan nalika lumaku ing. iwak, lan fungsi retractable Daya tarik tumindak ing baris pancing karo piranti bisa dirilis lan ngeculke dening cara ngeculake baris, supaya minangka kanggo iwak bejat garis pancing ing pasukan bledosan cepet, supaya minangka kanggo mesthekake sukses lan linuwih saka lumampah iwak. Piranti relief saka reel fishing iku utamané penting, lan iki uga fungsi utama saka reel fishing.

"JUSMMILE" Fishing reel karo kualitas stabil, lan produk sing diekspor menyang Amerika Utara, Eropah Kulon, Asia Tenggara, Timur Tengah lan pasar global liyane. Kustomisasi OEM uga bisa digawe miturut gambar utawa conto sing diwenehake dening pelanggan.

View as  
 
Micro-obyek Wheel Fishing Reels

Micro-obyek Wheel Fishing Reels

Model: SK800-1000

Micro-obyek Wheel fishing reels katon kelangan lan operasi Gamelan, dibangun kanggo gaya lan kinerja. Cocog kanggo macem-macem banyu, kayata fishing boat samudra, fishing rock samudra, fishing pantai segara, tlaga, kali, blumbang waduk, stream etc. Ayo sijine mudhun telpon kita, metu, nggunakake Micro-obyek Wheel lan nuduhake kabungahan dina mancing karo kanca-kanca.

Maca liyaneKirim Enquiry
Fishing Surf Reel

Fishing Surf Reel

Model: CS8000-12000

Jusmmile Fishing Surf Reels katon kelangan lan operasi Gamelan, dibangun kanggo gaya lan kinerja. Cocog kanggo macem-macem banyu, kayata fishing boat samudra, fishing rock samudra, fishing pantai segara, tlaga, kali, blumbang waduk, stream etc. dina fishing karo kanca-kanca.

Maca liyaneKirim Enquiry
Ukiran Spinning Wheels Fishing Reels

Ukiran Spinning Wheels Fishing Reels

Model: CS1000-7000

Jusmmile Ukiran gembong muter fishing reels katon kelangan lan operasi Gamelan, dibangun kanggo gaya lan kinerja. Cocog kanggo macem-macem banyu, kayata fishing boat samudra, fishing rock samudra, fishing pantai segara, tlaga, kali, blumbang waduk, stream etc. dina fishing karo kanca-kanca.

Maca liyaneKirim Enquiry
Lure Spinning Reel

Lure Spinning Reel

Model: LT2500S-3000S

Jusmmile fishing reels gampang diduweni, apik kanggo iwak. Desain ramping lan kinerja Gamelan Lure Spinning Reel nggawe pengalaman fishing Fantastic kanggo kabeh anglers.Cocok kanggo macem-macem Waters, kayata fishing boat segara, fishing rock segara, fishing pantai segara, tlaga, kali, blumbang waduk, stream etc. Kita usaha kanggo entuk inovasi terjangkau liwat konsep novel lan desain akale. Nyedhiyakake kenangan sing langgeng babagan pengalaman mancing sing nyenengake kanggo kabeh wong.

Maca liyaneKirim Enquiry
Metal Knob Handle Reel

Metal Knob Handle Reel

Model: AF2000-7000

Jusmmile fishing reels katon kelangan lan operasi Gamelan, dibangun kanggo gaya lan kinerja. Cocog kanggo macem-macem banyu, kayata fishing boat samudra, fishing rock samudra, fishing pantai samudra, tlaga, kali, blumbang waduk, stream etc. Ayo nyelehake telpon kita, metu, gunakake Metal Knob Handle Reel lan nuduhake kabungahan saka dina fishing karo kanca-kanca.

Maca liyaneKirim Enquiry
Reel Pancing Air Asin

Reel Pancing Air Asin

Model: AK2000-7000

Jusmmile fishing reels gampang diduweni, apik kanggo iwak. Desain ramping lan kinerja Gamelan saka Saltwater Fishing Reel nggawe pengalaman fishing Fantastic kanggo kabeh anglers.Cocog kanggo macem-macem banyu, kayata fishing boat segara, fishing rock samudra, fishing pantai segara, tlaga, kali, blumbang waduk, stream etc. Ayo sijine mudhun telpon kita, metu, nggunakake Saltwater Fishing Reel lan nuduhake kabungahan dina fishing karo kanca-kanca.

Maca liyaneKirim Enquiry
Full Metal Spinning Reel

Full Metal Spinning Reel

Model: AS2000-7000

Genggeman werni logam nawakake genggeman manawa sedina muput kanggo nyenengake mancing ing kabeh kahanan mancing, gampang diresiki. Full Metal Spinning Reel cocok kanggo surfing fishing, rock fishing, lan fishing banyu tawa ing tlaga, kali, kanal, lan blumbang. Ayo sijine mudhun telpon kita, metu, nggunakake Full Metal Spinning Reel lan nuduhake kabungahan dina fishing karo kanca-kanca.

Maca liyaneKirim Enquiry
Gapless Fishing Reel Lure Spinning Wheel

Gapless Fishing Reel Lure Spinning Wheel

Model: DA2000-7000
Gapless Fishing Reel Lure Spinning Wheel iku salah siji saka tackles fishing perlu kanggo uncalan (segara) rod fishing. Kauntungan saka reel fishing iku daya fishing gedhe, jarak mbuwang dawa, kacepetan uncalan cepet, lan gampang kanggo nggunakake, lan ora gampang kanggo kekacoan baris lan tangle baris.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita Reel Pancing kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Jusmmile Outdoor minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Reel Pancing ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan khusus, sampeyan bisa teka kanthi grosir lan akeh. Kita duwe merek dhewe. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!