Ngarep > Produk > Produk Olahraga Air > Kayaks Lan Surfboard > Kayak Dayung Rekreasi Solo
Kayak Dayung Rekreasi Solo
  • Kayak Dayung Rekreasi SoloKayak Dayung Rekreasi Solo
  • Kayak Dayung Rekreasi SoloKayak Dayung Rekreasi Solo
  • Kayak Dayung Rekreasi SoloKayak Dayung Rekreasi Solo
  • Kayak Dayung Rekreasi SoloKayak Dayung Rekreasi Solo
  • Kayak Dayung Rekreasi SoloKayak Dayung Rekreasi Solo

Kayak Dayung Rekreasi Solo

Model: JUP-K10-2

Solo Recreational Rowing Kayak minangka program hiburan banyu anyar kanggo pulo, tlaga, taman lan papan wisata liyane, nambah luang lan nyenengake. Pedal hands-free drive pilihan sampurna kanggo anglers, fotografer lan videographers ngidini paddlers saka sembarang tingkat skill kanggo seneng sensai sing teka saka kang diubengi dening banyu lan alam. Bisa disimpen ing omah utawa ing papan umum kanggo bantuan banjir.

Model:JUP-K10-2

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Solo Recreational Rowing Kayak Pambuka

Kanthi desain sing ramah pangguna, tampilan luar sing individualitas, Kayak Dayung Rekreasi bakal dadi kayak pedal paling laris ing taun iki.


Parameter Kayak Dayung Rekreasi Solo (Spesifikasi)

Model

Ukuran

Bobot Hull

Bahan Hull

Kapasitas Maks

Garansi

wusana

JUP-K10-2

290x81x29cm/

9'5" x31.9†x11.5â€

39 kg/

86 lb

HDPE

200kg/

441 lb

2 taun

Perairan danau kali samudra

 

Solo Recreational Rowing Kayak Fitur lan Aplikasi

Kita mbangun Kayak Dayung Rekreasi iki saka Polyethylene Kapadhetan dhuwur sing nduweni proteksi UV supaya tetep katon lan rumangsa anyar luwih suwe.

Kayak fishing pedal 9.5ft khas bisa ngatur sistem drive pedal utawa motor listrik.

Iki dipérang dadi rong bagean, gampang digawa, dibongkar lan disambung.

Gesit lan entheng cukup gampang dikontrol dening wong siji, nanging kanthi kapasitas bobot 200kg.


FITUR STANDAR

· Pedal drive karo sirip fleksibel

· Dayung loro

· Kursi pancing rangka aluminium

· Sepuluh rel tahan karat lan H-Rails

· Loro pancing sisih sing bisa dicopot

· Loro pancing sing dipasang kanthi flush

· Sistem Rudder Lengkap

· Kunci drive pedal kanthi segel spasi

· Telung lawang segel anti banyu

· Area panyimpenan mburi karo bungee

· Posisi transduser gunung kanggo golek iwak

· Wadhah golek iwak

· Pegangan tangan

· Wadhah cangkir sing bisa dicopot

· Akeh plug lan tombol kalebu

· Tutupe tutup

· Kothak umpan mancing

· Cepet, efisien lan nelusuri langsung


PERALATAN PILIHAN

Motor trolling x 1

Jaket urip x 1


Rincian Kayak Dayung Rekreasi Solo

Kabeh kayak kita wis lulus sertifikasi CE!!!

Saben kayak kudu dipriksa kaping pirang-pirang sadurunge rampung. Kayak cacat ora bisa diidini kanggo menehi pelanggan.



Loro pilihan saka Recreational Rowing Kayak


Aksesoris Kayak Dayung Rekreasi

Sistem pedal sikil

 

Area panyimpenan ngarep gedhe


Kursi pancing aluminium


Gesper lan Mid-boat nggawa gagang


Wadah horisontal lan wadhah ngombe


Skenario aplikasi


Sudut pengiriman

Rincian Kemasan: Telung lapisan: tas gelembung siji lapisan, karton dawa siji meter ing sisih ngisor, lan tas plastik siji lapisan.


Bebarengan karo kualitas premium, layanan paling apik kanggo ditawakake minangka tugas kanggo saben pelanggan.



Panas Tags: Kayak Dayung Rekreasi Solo, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Made in China, Disesuaikan, Tuku, Merk, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.