Ngarep > Produk > Produk Yoga Fitness

Produk Yoga Fitness Produsen

"JUSMMILE" minangka profesional China macem-macem produk ruangan supplier kayata Yoga Fitness Products , olahraga banyu, olahraga salju, olahraga gunung, aktivitas camping, etc. merek, nuduhake urip sinar srengenge ruangan, lan aktif nganjurake gaya urip luang ruangan sing sehat. Nyedhiyakake kabeh jinis peralatan olahraga, fasilitas luang lan hiburan ruangan lan peralatan kanthi nggunakake bahan anyar, teknologi anyar lan proses anyar kanggo para penggemar olahraga lan kegiatan ruangan.

JUSMMILE fokus ing popularizing lan mromosiaken pangembangan olahraga, lan nyawiji kabeh pecandu olahraga luang ruangan sing tresna alam, nganjurake pangayoman lingkungan, tresna fitness njero ruangan lan urip hasrat. JUSMILE minangka perusahaan sing nggabungake R

JUSMILE terus berinovasi lan berkembang kanthi upaya bebarengan kabeh karyawan. Adhering to tenet "customer first, service first", kanthi strategi bisnis sing diwasa lan mode manajemen ilmiah, kita nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi kanggo saben pelanggan sing seneng kabugaran lan pengin kesehatan. Kustomisasi OEM uga bisa digawe miturut gambar utawa conto sing diwenehake dening pelanggan.
View as  
 
Resistance tube 16 pcs set

Resistance tube 16 pcs set

Dirancang kanggo ngaktifake kabeh awak, kita wis nambah 5 macem-macem puteran fitness lan 1 angka liyane 8 band resistance kanggo set iki sing digawe saka lateks alam kanggo keluwesan gedhe lan Recovery, supaya sampeyan bakal aran manteb ing ati lan nyaman nalika sampeyan mulet. . Pita kasebut (Tabung Resistance 16pcs set) cilik lan cukup entheng supaya gampang pas ing koper utawa tas karo tas gawan kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Hip Band Set

Hip Band Set

Hip Band Sets cocog kanggo pamula mutlak uga atlit sing berpengalaman. Miwiti kanthi band resistensi sing cocog karo kekuwatan sampeyan lan maju menyang resistensi sing luwih dhuwur nalika sampeyan saya kuwat, saka entheng nganti abot.

Maca liyaneKirim Enquiry
Air Cushion karo Pompa

Air Cushion karo Pompa

Air Cushion with Pump minangka alat penguat penting sing bisa digunakake dening wong diwasa lan bocah. Tumindak prasaja lungguh ing cakram ngaktifake otot-otot weteng lan batang inti. Otot fleksor lan ekstensor kerja bebarengan kanggo njaga keseimbangan ing disk nalika terus-terusan nguatake lan nada. Liwat gerakan cilik sing terus-terusan sing sampeyan lakoni, otot inti jero terus dirangsang lan ditingkatake. Nanging, ora mung kanggo lungguh. Sampeyan bener bisa ngadeg, dhengkul, lan nindakake kabeh jinis latihan, saéngga nambah keuntungan saka rutinitas olahraga kasebut.

Maca liyaneKirim Enquiry
Exercise Yoga Ball

Exercise Yoga Ball

Bola Yoga Latihan iki kanthi harfiah nylametake urip sampeyan ing jagad sing sibuk kanthi pompa sikil inflasi sing cepet, uga 2 sumbat udara lan instruksi rinci sing kudu sampeyan tindakake. Kasedhiya ing 6 ukuran, 45cm 55cm 65cm 75cm 85cm 95cm kanggo nyukupi kabutuhan khusus sampeyan.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Produk Yoga Fitness kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Jusmmile Outdoor minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Produk Yoga Fitness ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan khusus, sampeyan bisa teka kanthi grosir lan akeh. Kita duwe merek dhewe. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!