Produk

View as  
 
Kayak Dayung Rekreasi Solo

Kayak Dayung Rekreasi Solo

Model: JUP-K10-2

Solo Recreational Rowing Kayak minangka program hiburan banyu anyar kanggo pulo, tlaga, taman lan papan wisata liyane, nambah luang lan nyenengake. Pedal hands-free drive pilihan sampurna kanggo anglers, fotografer lan videographers ngidini paddlers saka sembarang tingkat skill kanggo seneng sensai sing teka saka kang diubengi dening banyu lan alam. Bisa disimpen ing omah utawa ing papan umum kanggo bantuan banjir.

Maca liyaneKirim Enquiry
Single Seat Pedal Kayak

Single Seat Pedal Kayak

Model: JUP-K15

Water Sports Single Seat Pedal Kayak saiki dadi tren amarga popularitas olahraga banyu. Kayaks JUSMMILE apik kanggo sawetara touring cahya, fishing, fitness utawa mung metu ing banyu lan tapa ing sepi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Hand Free Pedal Drive Kayak

Hand Free Pedal Drive Kayak

Model: JUP-K11

Hand Free Pedal Drive Kayak saiki dadi tren amarga popularitas olahraga banyu. JUSMMILE kayak fishing normal apik kanggo sawetara touring cahya, fishing, fitness utawa mung metu ing banyu lan tapa ing sepi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Outdoor Pedal Fishing Kayak

Outdoor Pedal Fishing Kayak

Model: JUP-K9

Seri Outdoor Pedal Fishing Kayak pilihan sing paling apik kanggo pecandu fishing. Apa sampeyan lagi mancing ing tlaga ing wayah sore utawa sampeyan lagi mudhun ing petualangan pirang-pirang dina. Iku bakal dadi pilihan sing paling apik!

Maca liyaneKirim Enquiry
Plastik Pedal Fishing Kayak

Plastik Pedal Fishing Kayak

Model: JUP-K8

Plastic Pedal Fishing Kayak minangka program hiburan banyu anyar kanggo pulo, tlaga, taman lan papan wisata liyane, nambah luang lan nyenengake. Pedal hands-free drive pilihan sampurna kanggo anglers, fotografer lan videographers ngidini paddlers saka sembarang tingkat skill kanggo seneng sensai sing teka saka kang diubengi dening banyu lan alam. Bisa disimpen ing omah utawa ing papan umum kanggo bantuan banjir.

Maca liyaneKirim Enquiry
Sea Tandem Pedal Kayak

Sea Tandem Pedal Kayak

Model: JUP-K13

Sea Tandem Pedal Kayak pilihan sing paling apik kanggo pecandu fishing. Apa sampeyan lagi mancing ing tlaga ing wayah sore utawa sampeyan lagi mudhun ing petualangan pirang-pirang dina. Iku bakal dadi pilihan sing paling apik!

Maca liyaneKirim Enquiry
Water Sports Pedal Kayak

Water Sports Pedal Kayak

Model: JUP-K14

Water Sports Pedal Kayak minangka program hiburan banyu anyar kanggo pulo, tlaga, taman lan papan wisata liyane, nambah luang lan nyenengake. Kayaks JUSMMILE apik kanggo sawetara touring cahya, fishing, fitness utawa mung metu ing banyu lan tapa ing sepi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Siji Wong Trimaran Sailling Kayak

Siji Wong Trimaran Sailling Kayak

Model: JUP-K7

Ocean Sailboat minangka salah sawijining olahraga sing paling cepet berkembang ing pirang-pirang negara. Kayak Sailling One Person Trimaran saiki dadi tren amarga popularitas olahraga banyu. Iku super-cepet, siji-wong kayak.

Maca liyaneKirim Enquiry