Paddle Produsen

"JUSMMILE" punika profesional China macem-macem produk ruangan supplier kayata kanggo olahraga banyu (eg Paddle), olahraga salju, olahraga gunung, camping aktivitas, etc. nuduhake urip srengenge ruangan, lan aktif nganjurake gaya urip luang ruangan sing sehat. Nyedhiyakake kabeh jinis peralatan olahraga, fasilitas luang lan hiburan ruangan lan peralatan kanthi nggunakake bahan anyar, teknologi anyar lan proses anyar kanggo para penggemar olahraga lan kegiatan ruangan.

Paddle paduan aluminium cocok kanggo macem-macem jinis kapal, bisa dilipat lan digawa kanthi gampang, lan dawane bisa diatur kanthi gampang; iku uga bisa digabungake minangka paddle pindho, kang cocok banget kanggo kayak, canoes lan prau competitive.
View as  
 
New French Multifunctional Adjustable Copot Aluminium Alloy Paddle

New French Multifunctional Adjustable Copot Aluminium Alloy Paddle

Model: JPD-01

New French Multifunctional Adjustable Detachable Aluminium Alloy Paddle, cocok kanggo macem-macem jinis kapal, bisa dilipat lan digawa kanthi gampang, lan dawane bisa diatur kanthi gampang; iku uga bisa digabungake minangka paddle pindho, kang cocok banget kanggo kayak, canoes lan prau competitive.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Paddle kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Jusmmile Outdoor minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Paddle ing China. Pabrik kita nyedhiyakake layanan khusus, sampeyan bisa teka kanthi grosir lan akeh. Kita duwe merek dhewe. Sincerely welcome sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa hubungi kita kanggo kerjasama!