Ngarep > Produk > Produk Olahraga Air > Kayaks Lan Surfboard > Ocean Tandem Fishing Kayak
Ocean Tandem Fishing Kayak
  • Ocean Tandem Fishing KayakOcean Tandem Fishing Kayak

Ocean Tandem Fishing Kayak

Model: JU-20

Samudra Tandem Fishing Kayak nawakake pengalaman kayaking terjangkau kanggo kayakers saka sembarang umur utawa tingkat lan sampurna minangka kayaks kulawarga utawa kanggo kayakers looking kanggo tantangan kabisan kanggo mbangun munggah skills lan Wade menyang kahanan alam bébas. Deleng pilihan Kayak ing ngisor iki kanggo nemokake sing sampurna kanggo sampeyan utawa kulawarga.

Model:JU-20

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka produk

Ocean Tandem Fishing Kayak nduweni papan ekstra kanggo pas 3 wong kanggo kulawarga dadi becik kanggo paddling karo bocah-bocah ing petualangan kulawarga lan lelungan fishing epik.

Kanthi kursi pigura aluminium, sampeyan bakal duwe hiburan paddling luwih nyaman karo kayak iki.


Parameter Produk (Spesifikasi)


Model

Ukuran

Bobot Hull

Bahan Hull

Kapasitas Maks

Garansi

wusana

JUP-K10-1

370x86x40cm/

12' x 33.9†x 15.7â€

38 kg/

83,8 lb

HDPE

300kg/

661 lbs

2 taun

Perairan danau kali samudra


Fitur Produk lan Aplikasi

Kita mbangun Kayak Fishing Ocean Tandem iki saka Polyethylene Kapadhetan dhuwur sing nduweni proteksi UV supaya tetep katon lan rumangsa anyar luwih suwe.

Loro lawang segel tahan banyu 8 bisa nyimpen kabeh sing dibutuhake sajrone prahu: panganan, banyu, ponsel, kamera lsp.

Pemegang rod luwes sing dipasang ngidini pengalaman mancing sing serbaguna kanggo kahanan banyu utawa cuaca.

Konstruksi awet kanthi fitur sing fokus ing kenyamanan lan stabilitas njamin panggunaan sing tahan suwe.


FITUR STANDAR

2 x Two-piece paddle

2 x Aluminium kursi fishing

4 x flush dipasang fishing rod nduwèni

4 x Swivel fishing rod wadhah karo support basa

4 x rel stainless bisa nginstal wadhah pancing

2 x lawang (60x23cm) kanthi tutup anti banyu

1 x Transducer posisi gunung kanggo golek iwak

1 x Area panyimpenan mburi kanthi bungee

4 x Nganggo Ngalahake

2 x Taman dayung sisih

8 x Scupper plug

1 x Drain plug


PERALATAN PILIHAN

Wadhah pancing putar

Plat pemasangan kanggo ril

Jaket keslamatan

Kayak troli

rak gendheng

4. Detail Produk

Kabeh kayak kita wis lulus sertifikasi CE!!!

Saben kayak kudu dipriksa kaping pirang-pirang sadurunge rampung. Kayak cacat ora bisa diidini kanggo menehi pelanggan.


Aksesoris Ocean Tandem Fishing Kayak

Kursi mancing


Wadhah pancing putar kanthi dhukungan dhasar


Pemasangan piring


Skenario aplikasi


Sudut pengiriman:

Rincian Kemasan: Telung lapisan: tas gelembung siji lapisan, karton dawa siji meter ing sisih ngisor, lan tas plastik siji lapisan.


Bebarengan karo kualitas premium, layanan paling apik kanggo ditawakake minangka tugas kanggo saben pelanggan.




Panas Tags: Ocean Tandem Fishing Kayak, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Made in China, Disesuaikan, Tuku, Merek, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.