Kemah Yurt
  • Kemah YurtKemah Yurt

Kemah Yurt

Model JTN-012

Tenda Kemah Yurt minangka desain yurt Mongolia sing anti banyu, cocog kanggo safari hiking kemah. Spasi Gedhe kanggo Lelungan Keluarga. Kemah Yurt Camp nduweni lawang gedhe, ventilasi gendheng lan jendhela sisih kanggo sirkulasi udara sing luwih apik. Fitur lawang lapisan dual kanthi zip sing menehi lawang poliester lengkap uga lawang bolong lengkap sing ngidini ventilasi lengkap, utawa privasi lengkap. Nduwe panel ventilasi udara seger tambahan ing sisih ndhuwur tenda sing ngidini sampeyan duwe aliran udara sing apik saka njaba. Udan nutupi panel kasebut njaga aliran udara, nanging uga nglindhungi saka udan deres lan tetep garing. Wis jendhela telung sisi kanthi jaring lan langsir supaya bisa ditutup yen dibutuhake. Bukak supaya adoh saka kewan omo, lan cedhak supaya anget.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka produk

Desainer wis nggabungake kemah pagoda yurt India karo yurt Mongolia kanggo ngrancang tenda lonceng iki. Kemah kemah yurt duwe sawetara ciri unik sing bakal dihargai dening camper praktis, bisa zip ing tengah groundsheet, kanthong internal, pancing, dhuwur lawang ekstra dhuwur karo bolong, dhukungan kutub tengah, ventilasi karo jaring bolong, jendhela zippable.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Model

Ukuran

Bahan

Bobot

Ditrapake

JTN-012

Ukuran bukaan: 400 * 400 * 250CM

OxfordWater kolom PU3000MM

Lantai: Oxford Water column PU5000MM

Rangka: dilapisi tiang baja PU

11KG

Kegiatan outdoor kayata pantai, camping, piknik, lsp


Fitur Product lan Aplikasi kanggo tarub camp yurt

Kapasitas gedhe

Ruang interior sing wiyar kanthi ukuran 16 meter persegi bisa nampung siji amben, amben ratu lan lemari ing sisih amben, bisa nampung 5-6 wong, uga dilengkapi ruang makan. Sampeyan bakal duwe camping paweling karo kulawarga utawa kanca-kanca, seneng wektu kumpul.


Kinerja anti banyu

awak kemah yurt digawe saka kain oxford 150D kang wis dianggep karo agen repellent banyu lan ngijini sampeyan kanggo ambegan alamiah, karo rating banyu ditutupi PU3000mm, lan groundsheet digawe saka kain oxford 210D karo PU5000mm.


Rok Extended watara

Rok ekstensi watara ora mung bisa nyegah banyu udan saka langsung splashing menyang tarub, nanging uga nyepetake guylines kanggo nggawe tarub luwih stabil. Dhuwur rok 60cm nambah ruang sing kasedhiya.


Detail Produk

Ukuran tenda yurt camp


Detail:


Langkah-langkah bangunan:


Skenario aplikasi


pojok pengiriman



Panas Tags: Tenda Camp Yurt, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Made in China, Disesuaikan, Tuku, Merek, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.