Thermal Insulation Backpack
  • Thermal Insulation BackpackThermal Insulation Backpack
  • Thermal Insulation BackpackThermal Insulation Backpack
  • Thermal Insulation BackpackThermal Insulation Backpack
  • Thermal Insulation BackpackThermal Insulation Backpack

Thermal Insulation Backpack

Model: JPB-006

Ransel Insulasi Termal dirancang kanthi busa penebalan insulasi jero lan liner peva anti bocor kanggo anti bocor, daya tahan lan tahan banyu, tanpa kuwatir masalah bocor.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pambuka produk kanggo tas ransel insulasi termal

Tes Standar Industri- Kanthi paket es 1/4, tas ransel sing luwih adhem bisa njaga panganan panas / adhem sajrone 16 jam. Sampeyan bisa ngombe bir kadhemen lan mangan cemilan seger utawa woh-wohan ing ngendi wae kapan wae, karo kanca utawa kulawarga.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Model

Ukuran

Bahan

JPB-006

28x40x17 cm

600D, 8 MM EPE busa, lapisan peva panas-ditekan tahan air, nilon ritsleting, 2.5 CM anyaman untuk genggam, kawat baja


Fitur Product lan Aplikasi

⢠Ripstop/Permukaan Nilon Tahan Gores Lapisan PU Waterproof Zipper 8mm Insulasi Busa Kapadhetan Dhuwur Anti Bocor Liner PEVA Penekan Panas

â¢

⢠Penampilan Bergaya lan Hadiah Becik: Tas ransel terisolasi sing bisa diowahi bisa digunakake minangka tas ransel sing apik, tas ransel tanpa tangan, dadi super serbaguna! Teka kanthi gaya lengan troli mburi supaya gampang digeser ing gagang bagasi/koper, tali pundhak empuk dobel nyedhiyakake kenyamanan sing paling optimal. Kanthi cooler backpack sing modis iki, sampeyan bakal entuk akeh pujian. Kajaba iku, Iki minangka ide hadiah sing apik kanggo wanita, sampurna kanggo nedha awan, piknik, kerja, lelungan, hiking, sepedaan, taman, pantai, lan kebon binatang.


Detail Produk

Ukuran tas ransel isolasi termal:


Detail produk:


Skenario aplikasi


Packing



Panas Tags: Ransel Insulasi Termal, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Made in China, Disesuaikan, Tuku, Merek, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.