Ngarep > Produk > Produk Olahraga Air > Kayaks Lan Surfboard > Sup Standing Inflatable Surfboard
Sup Standing Inflatable Surfboard
  • Sup Standing Inflatable SurfboardSup Standing Inflatable Surfboard
  • Sup Standing Inflatable SurfboardSup Standing Inflatable Surfboard
  • Sup Standing Inflatable SurfboardSup Standing Inflatable Surfboard

Sup Standing Inflatable Surfboard

Model: JSUP-01

Sup Standing Inflatable Surfboard yaiku piranti olah raga sing digunakake wong kanggo selancar. Prasaja, gampang kanggo dolanan, lan akeh cara kanggo dolanan, lying, glethakaken weteng, tumungkul, ngadeg, lungguh, saiki dadi tren amarga olahraga banyu. popularitas.

Model:JSUP-01

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka produk

Sup Standing Inflatable Surfboard kualitas dhuwur lan entheng, minangka pilihan sing cocog kanggo pemain anyar.

Ruang berawak mbukak cocok kanggo akeh wong sing numpak bebarengan, lan kanthi kapasitas sing cukup malah bisa nggawa kulawarga telu.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Model

Ukuran

Bobot resik

Bahan

Ukuran Paket

Tekanan Maks

wusana

JSUP-01

320x76x15cm/

10,6' x30†x6â€

8 kg/

106 lbs

PVC

85x45x20cm/

33,5†x17,7†x7,9â€

15-20 PSI

Perairan danau kali samudra

Fitur Produk lan Aplikasi

Sup Standing Inflatable Surfboard bisa menehi pengalaman kelangan lan apik saka nunggang gelombang ing dina panas panas.

Bobot entheng gampang digawa lan diangkut, supaya sampeyan bisa nggawa menyang blumbang, taman banyu, kali lan segara.

Digawe saka inti EPS berkualitas tinggi, jalur kayu sing kuat, dek XPE sing tahan luh lan ngisor licin HDPE, nduweni daya apung lan daya tahan beban sing kuat.

Kajaba iku, nduweni resistensi dampak sing apik lan tahan cuaca, dadi angel deform lan luntur. Desain fishtail lan telung sirip sing bisa dicopot menehi apik banget.


Bravo Valve: priksa manawa papan dayung ora bocor udara lan digunakake kanggo wektu sing suwe

Sirip sing bisa dicopot: sirip tengah lan sirip sisih sing bisa dipilih

D ring: nyambungake tali kanthi aman

Nangani awet: gagang kuwat lan awet kanggo njupuk papan dayung kanthi gampangly

Pad traksi anti-slip: bisa dilebokake ing botol sepatu


Detail Produk

Sirip caudal stabil:


Tali Kaki Aman:


Tali Stabil:


Skenario aplikasi


Pangiriman pojok


Bebarengan karo kualitas premium, layanan paling apik kanggo ditawakake minangka tugas kanggo saben pelanggan.




Panas Tags: Sup Standing Inflatable Surfboard, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Made in China, Disesuaikan, Tuku, Merk, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.