Ngarep > Produk > Produk Olahraga Air > Kayaks Lan Surfboard > Lenggah Pedal Drive Kayak
Lenggah Pedal Drive Kayak
  • Lenggah Pedal Drive KayakLenggah Pedal Drive Kayak
  • Lenggah Pedal Drive KayakLenggah Pedal Drive Kayak
  • Lenggah Pedal Drive KayakLenggah Pedal Drive Kayak
  • Lenggah Pedal Drive KayakLenggah Pedal Drive Kayak
  • Lenggah Pedal Drive KayakLenggah Pedal Drive Kayak

Lenggah Pedal Drive Kayak

Model: JUP-K12

Kayak Seated Pedal Drive saiki dadi tren amarga popularitas olahraga banyu. Kayaks JUSMMILE apik kanggo sawetara touring cahya, fishing, fitness utawa mung metu ing banyu lan tapa ing sepi.

Model:JUP-K12

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka produk

Yen sampeyan pengin kayak pedal drive lan sampeyan uga pengin kayak fishing normal, tangan-free pedal drive pilihan sampurna kanggo anglers, photographer lan videographers.

Lenggah Pedal Drive Kayak lincah lan entheng cukup kanggo gampang kontrol dening wong siji.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Model

Ukuran

Bobot Hull

Bahan Hull

Garansi

Kapasitas Maks

wusana

JUP-K12

335x87x37cm/

11' x34.3†x14.6â€

34 kg/

75 lb

HDPE

2 taun

150kg/

330 lbs

Perairan danau kali samudra


Fitur Produk lan Aplikasi

Lenggah Pedal Drive Kayak bisa diatur karo loro pamblokiran ireng, siji kanggo nginstal pedal drive lan siji liyane kothak panyimpenan, loro pamblokiran bisa ngalih.

Sampeyan bisa nyelehake paddle ing paddle keeper lan njagong ing kursi pigura aluminium nyaman kanggo seneng fishing.

Kayak pedal 11.6ft digawe saka poliethelin densitas dhuwur (HDPE) sing dicetak jotosan kanthi proteksi UV supaya tetep katon lan rumangsa anyar luwih suwe.

Garansi 2 taun kanggo kayak hull lan 1 taun kanggo sistem pedal drive lan bagean liyane.


FITUR STANDAR

Pedal drive karo sirip fleksibel

Paddle rong potong

Kursi mancing rangka aluminium

Rel stainless papat

Two Swivel Fishing Rod Holder kanggo ril

Four flush dipasang fishing rod nduwèni

Sistem Rudder Lengkap

Kunci drive pedal kanthi segel spasi

Loro lawang segel anti banyu

Area panyimpenan mburi karo bungee

nggawa gagang

Multiple dihubungake lan tombol klebu


PERALATAN PILIHAN

1 x motor listrik

1 x kayak troli

1 x jaket urip

1 x Pemasangan piring

1 x pemblokiran ireng ekstra kanggo nggunakake kayak tanpa pedal drive


Detail Produk

Kabeh kayak kita wis lulus sertifikasi CE!!!

Saben kayak kudu dipriksa kaping pirang-pirang sadurunge rampung. Kayak cacat ora bisa diidini kanggo menehi pelanggan.


Aksesoris Lenggah Pedal Drive Kayak

Sistem pedal sikil


Loro lawang segel anti banyu karo bungee


Blok ireng lan area panyimpenan mburi kanthi bungee

               

Posisi jog lan Sistem Rudder


Skenario aplikasi


Sudut pengiriman

Rincian Kemasan Kayak Drive Pedal Seated: Telung lapisan: tas gelembung siji lapisan, karton dawa siji meter ing sisih ngisor, lan tas plastik siji lapisan.


Bebarengan karo kualitas premium, layanan paling apik kanggo ditawakake minangka tugas kanggo saben pelanggan.




Panas Tags: Lenggah Pedal Drive Kayak, China, Suppliers, Produsen, Pabrik, Grosir, Made in China, Customized, Tuku, Brands, Bulk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.