Tas Botol Banyu ruangan
  • Tas Botol Banyu ruanganTas Botol Banyu ruangan
  • Tas Botol Banyu ruanganTas Botol Banyu ruangan

Tas Botol Banyu ruangan

Model: JPB-003

Tas Botol Banyu ruangan bakal dadi penolong sing apik kanggo botol nalika metu. Botol iki gampang portabel lan dadi kabutuhan kanggo sampeyan metu hiking, mlaku-mlaku, camping, mendaki gunung, pantai, lelungan, ekspedisi, mancing, mburu, lan liya-liyane. Sampeyan bisa nggawa kanthi tangan, utawa digantung ing sabuk, tas ransel, sepeda, mobil, lan liya-liyane. Njupuk botol lan pindhah menyang ngendi wae. Muga-muga tansah bisa digayuh.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pambuka produk

Tas Botol Banyu ruangan entheng, alus nanging awet, cukup kuwat, lan katon apik. Ritsleting lengkap kanthi gampang dilebokake lan dicopot botol sampeyan kanthi gampang. Operator botol banyu gampang disimpen, gampang diresiki, lan ngidini sampeyan makili gaya sampeyan. Ora gampang deform ing panggunaan jangka panjang. Iku kanca sing bisa dipercaya lan minangka hadiah sing apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Model

Ukuran

Bahan

Ditrapake

JPB-003

Ukuran 15 x 11 x 25 CM

600D, katun mutiara 6mm, lapisan PEVA, ritsleting nilon

Camping, Cycling, Climbing, Traveling, Hiking, Fishing, Olahraga


Fitur Product lan Aplikasi

⢠Lempitan kanthi rata nalika ora digunakake, ngirit ruang kanggo nyimpen lan trep kanggo digawa.

⢠Kanthi zipper kanggo frapping bukaan kanggo nyegah botol banyu tiba. Ngilangi impact nalika ora sengaja ngeculake

⢠Tas Botol Banyu ruangan nawakake perlindungan anti-scald kanggo tangan sampeyan.

⢠Bisa nglindhungi botol saka goresan, cocog kanggo panggunaan ruangan.


Detail Produk

Ukuran Tas Botol Air Luar Ruangan:


Detail Produk Tas Botol Air Luar Ruangan:


Skenario aplikasi saka Tas Botol Banyu ruangan



Packing



Panas Tags: Tas Botol Banyu ruangan, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Digawe ing China, Disesuaikan, Tuku, Merk, Massal

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.