2022-08-02Milih tarub utamané gumantung ing kahanan ing ngendi sampeyan bakal nggunakake. Kémah utamané cocok kanggo telung tujuan: Pisanan, iku kanggo luang, ora ana lapisan ngisor, lan ana ora akeh syarat kanggo bahan, supaya gampang kanggo nindakak......" />
Ngarep > Kabar > Warta industri

Carane milih tarub tengen kanggo sampeyan?

2022-08-02

Milih tarub utamané gumantung ing kahanan ing ngendi sampeyan bakal nggunakake. Kémah utamané cocok kanggo telung tujuan: Pisanan, iku forleisure, ora ana lapisan ngisor, lan ana ora akeh syarat kanggo bahan, supaya iku gampang kanggo nindakake, utamané kanggo sunshade lan ngaso sak wentoro ing panggonan luang kayata pesisir; Kapindho, tarub umume digunakake ing lapangan duwe lapisan ngisor, lan syarat materi sing relatif dhuwur. Kutub camp digawe saka fiberglass, entheng lan gampang digawa. Katelu, iku tarub khusus kanggo gunung dhuwur, tugu camp digawe saka aluminium alloy, lan lapisan njaba tarub punika luh-bukti. Biasane kita milih sing nomer loro.


 

Kémah ora bisa dikumbah nganggo mesin cuci. (Payung reklame) Pos kemah kudu diselehake kanthi kapisah saka tarub supaya ora ngrusak tarub. Nalika nyimpen tarub, tarub teles kudu nyebar metu lan garing online sadurunge nutup. E Sanajan ora teles nalika mendaki, exhalation pendaki, lan liya-liyane bakal nyebabake kelembapan ing tarub. Mulane, luwih becik nyebar lan garing sawetara wektu sadurunge ditutup. Tendha kudu dilipat ora teratur, amarga luwih akeh digunakake, lempitan sing luwih teratur lan rapi bakal nyebabake lipatan dadi atos lan ambruk.

 

Tarub wong loro iku tarub sing paling umum dienggo, gampang digawa, sanajan wong telu utawa siji bisa urip. Werna tarub iku paling apik kanggo milih werna anget kayata kuning, oranye utawa abang, lan werna conspicuous gampang kanggo mbedakake nalika sampeyan ora bisa mindhah. Kémah kudu duwe ruang masak sing cukup ing antarané tenda njero lan njaba. Umume, papan siji ing tarub yaiku 17 nganti 20 kaki persegi. Pole camp pindho biasane kuwat, nanging ora gampang kanggo nyetel camp cepet ing angin kuwat.