Ngarep > Produk > Produk Kegiatan Camping > Tas Anti banyu Lan Aksesoris > Collapsible Soft Sisi Cooler Bag
Collapsible Soft Sisi Cooler Bag
  • Collapsible Soft Sisi Cooler BagCollapsible Soft Sisi Cooler Bag

Collapsible Soft Sisi Cooler Bag

Model: JPB-005

Collapsible Soft Sided Cooler Bag digawe saka kain oxford tahan banyu 600D kanggo kekiatan lan anti banyu lan gampang ngresiki. Ngalahake linen sing kuwat lan nilon tugas abot disambungake kanthi jahitan sing kandhel sing nggawe tas kasebut awet banget, bangga nggawa nedha awan.

Kirim Enquiry    PDF DownLoad

Deskripsi Produk

Pambuka produk

Tas Cooler Sisi Lembut Collapsible iki cocog minangka cooler sisi alus kanggo kabeh kegiatan ruangan. Iku ukuran sing sampurna kanggo layanan pangiriman panganan lan solusi sing apik kanggo ngangkut barang-barang sembako menyang omah.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Model

Ukuran

Bahan

JPB-005

Ukuran 35x25x30cm

600D, 8 MM EPE busa, lapisan peva tahan panas ditekan panas, ritsleting nilon, anyaman 3.8CM kanggo genggaman


Fitur Product lan Aplikasi

⢠Lining Premium

â¢

⢠Awet


Detail Produk

Ukuran Tas Pendingin Sisi Lembut sing Bisa Dilipat:


Detail produk:


Skenario aplikasi


Packing


Panas Tags: Collapsible Soft Sided Cooler Bag, China, Suppliers, Produsen, Pabrik, Grosir, Made in China, Customized, Tuku, Merek, Bulk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.